Over de kar

Geslaagd? Jarig? Met pensioen? Welke reden je ook bedenkt, het is altijd tijd voor een feestje! En wat is er nu heerlijker dan gewoon bij jou thuis?! Dus hup, stoelen eruit, feestje erin! Dat was de gedachte toen we Festival aan huis startten.

Echter nu in deze nieuwe tijd kun je je stoelen er wel uit gooien maar het feestje erin gaat even niet dus doen we dat tijdelijk gewoon bij jou op de stoep! Iets te vieren? We komen de jarige, geslaagde, jubilaris of het feestvarken graag even in het zonnetje zetten!

We hebben niks nodig, parkeren ons festival op wielen bij je voor de deur en zetten de boel even goed op stelten! We brengen dat feestje gewoon aan huis! Jouw muziek, onze muziek, meezingen, een ode brengen, alles kan en mag. Neem vlug contact met ons op en boek jouw Festival aan huis!

De tijdsduur van ons bezoek is zo’n 20 minuten maar hey, wij houden ook van een feestje dus als het gezellig is blijven gewoon wat langer. 😉

En heel belangrijk, we blijven allemaal netjes op anderhalve meter, we hebben verder niks van je nodig dus volledig Corona-proof!
Nah, das gaaf toch?

 

Direct de kar boeken? Klik Hier!