Muziek voor de zorg

Als we kijken naar de zorgtak waarin (meervoudig) verstandelijk gehandicapte patiënten in woonvoorzieningen en ouderen in tehuizen geen bezoek meer mogen ontvangen is het helaas ook zo dat alle dagbesteding is opgeschort om mogelijke verspreiding in deze groepen te voorkomen. Dit betekent dat cliënten en bewoners zijn aangewezen op elkaar en hun verzorgers binnen hun eigen leefwoning zonder enige prikkel ter ontspanning van buitenaf. Dit zorgt voor extra emotionele druk maar ook voor extra druk bij het verzorgend personeel. Hiernaast zitten wij als toeleveranciers voor de (Live) evenementen industrie ook volledig stil door de huidige situatie.

En daarom dit idee!

Wij zetten onze stilstaande middelen in om mensen in de zorg, cliënten en medewerkers, een muzikaal “breek de dag” momentje aan te bieden.

Hoe pakken wij dit aan?

Met ons festival op wielen zoals je elders op deze site hebt kunnen lezen gaan we langs verschillende zorglocaties door het gehele land en parkeren wij deze voor de woningen van de cliënten en bieden wij een interactief programma met dans en zang voor de bewoners en even een momentje van ontspanning voor de medewerkers.

Dit dus allemaal zonder dat er fysiek contact tussen ons en de cliënten/medewerkers nodig is.  

Maar om dit te kunnen doen hebben wij jullie ook nodig! Zorginstellingen vragen we bij een aanvraag een donatie te doen via de fundraiser welke zich onderaan deze pagina bevindt. Uiteraard zijn persoonlijke of zakelijke donaties ook heel erg welkom!

Op facebook onder festival aan huis vind je meer info, filmpjes en fotoś. Klik hier voor alle details over de fundraiser voor vermaak in de zorg.

 

DANK VOOR UW INTERESSE EN OF STEUN!